moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός

ΑΝΤΕ..ΓΕΙΑ (ΜΑΣ) 
Μαρεσει που εισαστε και...προτυπο για την νεολαια.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Γκιστ στο ρόστερ του στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιβλήθηκε προσωρινός αποκλεισμός στον παίκτη.
Ο Τζέιμς Γκιστ οριστικά δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Το ΕΣΚΑΝ επέβαλλε στον άσο των πράσινων προσωρινό αποκλεισμό από τους αγώνες μέχρι και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος.
Ο Aμερικανός άσος νωρίτερα, μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο παρουσιάστηκε στο ΕΣΚΑΝ και απολογήθηκε.
Αργότερα ενημερώθηκε για την απόφαση, βάσει της οποίας δεν μπορεί να δώσει το "παρών" στο παρκέ στο σημερινό παιχνίδι των "αιωνίων".
Μετά την εξέταση δεύτερου δείγματος θα ανακοινωθεί η ποινή του, που μπορεί να είναι και εξάμηνος αποκλεισμός ή και ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας.
Εφόσον η ποινή αναγκάσει τον Γκιστ να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, θα γίνει κίνηση για απόκτηση ξένου στη θέση του, με τη σχετική διορία να λήγει την παραμονή έναρξης των play offs, δηλαδή σε 10-12 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: