moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

O Oλυμπιακος δεν παρακαλαει κανεναν...

O Oλυμπιακος δεν παρακαλαει κανεναν...


Μονο αυτο μου βγαινει να γραψω σαν οπαδος του Ολυμπιακου και αυτο γιατι ολοι ξερουν πως ο Ολυμπιακος δεν παρακαλαει κανεναν οποιος και αν ειναι.
 Σιγουρα θα ηθελα να μεινει ο Σλουκας στον Ολυμπιακο αρκει βεβαια να το ηθελε και αυτος οσο κι εγω.
Απο την στιγμη που ειχε ηδη αποφασισει να φυγει και συμφωνησει με την Φενερ, εμενα προσωπικα δεν κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Και να σας το πως και αλλιως?
Με τον τροπο που εφυγε και στην βαζελα να παει δεν με νοιζει ειλικρινα...
Οταν καποιος φευγει με τετοιο τροπο ξεχνιεται αμεσα απο τον Ολυμπιακο οσο και αν εχει προσφερει και ειναι σιγουρο πως ο Σλουκας προσφερε αρκετα αλλα οχι οσα του προσφερε ο ΟΛυμπιακος και ο κοσμος του.
Και για να μην βρεθει κανεις να πει οτι φταινε οι Αγγελοπουλοι ,του εκαναν βελτιωμενη προταση κατα 35% και εκεινος δεν την δεχθηκε και ελεγε πως δεν ειναι τα λεφτα αλλα ο ρολος...ποιος ρολος ρε Κωστα? Τι ηθελες να γινεις στον Ολυμπιακο? Προεδρος?
Ο Ο λυμπιακος χρειαζεται αρχηγους οπως ο Σπανουλης επι παραδειγματι που γινεται ενας απλος στρατιωτης και προσφερει αυτο που ξερει και μπορει.
Εσυ τι παραπανω ηθελες δηλαδη? αυτο δεν μπορω να το καταλαβω? να παιζεις περισσοτερο?
Ο προπονητης κανονιζει ποσο πρεπει να παιζει ο καθε παικτης και οχι οι Αγγελοπουλοι η εσυ.
Κατεμε ολα αυτα ειναι υπεκφυγες του Σλουκα,αν ηθελε να μεινει θα εμενε...αλλα ειπαμε ,με το ζορι παντρεια δεν γινεται.
Και επειδη με ενοχλησε ο τροπος που εφυγε σταματαω να ασχολουμαι με τον Σλουκα εδω και τωρα.
Σε ευχαριστουμε Κωστα για οσα προσεφερες μακαρι να προσφερεις τα ιδια οπου και αν πας.
Πηγαινε αλλου να δεις την γλυκα,εκει δεν υπαρχει ο αμιμητος λαος του Ολυμπιακου ουτε οι Αγγελοπουλοι.
Ιδου και η ειδηση.

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό
Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των ιθυνόντων τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Σλούκα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, κάτι που δείχνει πως οι συζητήσεις ήταν ουσιαστικές και σημαντικές, μόνο που τελικά δεν επιτεύχθηκε η συμφωνία.

Ο Κώστας Σλούκας δεν δέχτηκε τελικά την πρόταση, την αυξημένη προσφορά του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου, θα αποτελέσει λίαν συντόμως παρελθόν από την ομάδα.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη και προσέφεραν πάρα πολλά χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια εξήγησαν στον παίκτη τί και πώς, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Πάντως, όπως είναι γνωστό και όπως είπε, η αρνητική του απάντηση δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με το οικονομικό, αλλά με τον ρόλο που θα ήθελε να έχει στην ομάδα.

Ως εκ τούτου, μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σλούκας θα αποτελέσει παρελθόν, με τους Πειραιώτες από τη μεριά τους να κοιτάζουν πλέον άλλες λύσεις για τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: