moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Με ποια ιδιοτητα λεει οχι στον ξενο επενδυτη αφου δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΕΚ?

 Με ποια ιδιοτητα λεει οχι στον ξενο επενδυτη αφου δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΕΚ? 


Αποδεικνυεται ακομη μια φορα περιτρανα το αν εχει σχεση με την ΑΕΚ ο Μελισσανιδης ,και ο λογος για το θεμα του ασυμβιβαστου μεταξυ ιδιοκτητου ΠΑΕ και μετοχου του ΟΠΑΠ .
Ενα θεμα που εχει θεσει η ΠΑΕ Ολυμπιακος στην ΕΕΑ και που σαν ποινη εχει τον υποβιβασμο της ΑΕΚ  στην δευτερη κατηγορια εαν και εφοσον αποδειχτει οτι υπαρχει αμεση σχεση του Μελισσανιδη με την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ.
Ο ιδιος και οι δικηγοροι του ισχυριζονται οτι δεν εχει καμμια σχεση ,ακομα ομως η αποφαση δεν εχει βγει.
Αν δεν αποδεικνυεται τωρα που απαντα σαν ιδιοκτητης,οτι δεν πουλαει στον μεγαλοεπιχιερηματια που επιθυμει να επενδυσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ποτε αποδεικνυεται?

Με ποια ιδιοτητα λεει ο κυριος Μελισσανιδης ΟΧΙ στον κυριο Λιμ?
Του απλου φιλαθλου? του μετοχου του...ΟΠΑΠ ?η του προεδρου και ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΑΕΚ?
Οπως εχουμε ξαναγραψει αυτα τα καραγκιοζιλικια μονο στην Ελλαδα γινονται.
Καποιοι σαν τον κυριο Μελισσανιδη μπορουν να παραβλεπουν τους νομους  και μεσω των παραθυρων που εχει ο καθε νομος να αποφευγεται να τηρηθει η νομοθεσια οπως προβλεπεται.
Δυστυχως...
Αμ,το αλλο?
Ας αφησουμε στην ακρη το θεμα του ασυμβιβαστου και της σχεσης του Μελισσανιδη με την ΑΕΚ οποια και αν ειναι...
Αληθεια...γιατι αρνειται ενα καλυτερο μελλον στην ΑΕΚ απο εναν μεγαλοεπενδυτη οπως ο Λιμ?
Να σας πω την δικη μου γνωμη...
Θελει να συνεχισει να την εχει αεκακι ετσι οπως την καταντησε οταν την παρατησε.
Θελει να συνεχισει να κοροιδευει τους οπαδους της οτι καθε μερα μπαινουν οι...μπουλντοζες στην Φιλαδελεφεια να ...φιαξουν το γηπεδο -φαντασμα που ονειρευεται ο καθε αεκτζης και με το δικιο του.
Υπαρχει ομως και κατι αλλο...ουτε αυτος εχει σκοπο να επενδυσει σοβαρα και ουτε προκειται οπως και τα αλλα τσιρακια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Ετσι και ερχοταν στην Ελλαδα ο Λιμ και εψαχνε τα...κιταπια της ΠΑΕ ΑΕΚ θα του σηκωνοταν η τριχα καγκελο...ασε που μολις εβλεπε την κατασταση με το κοι νο μετωπο και ολες αυτες τις αηδιες που μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν και με την ανοχη της Πολιτειας και της Δικαιοσυνης τοτε ο ανθρωπος θα επαιρνε το καπελακι του και θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια για να μην πω...τροχαδην.
Σιγα μην βαλω εγω τα λεφτα μου εδω στα λαμογια θα ελεγε και θα εφευγε με την μια.
Δυστυχως επαναλαμβανω...
Με αυτους τους ανθρωπους  του συναφιου Μελισσανιδη,Αλαφουζο και Σαβιδη προκοπη το Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα δει.
Το εχουν καταστρεψει εδω και δεκαετιες και αυτο συνεχιζουν να κανουν.
Εαν δεν βρεθε μια Κυβερνηση με φρυδια και ενας Υπουργος Αθλητισμου που να μην μασαει πουθενα και να μην διατηρει πελατειακη σχεση με τα..λαμογια δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι...
Μετα λυπης μου...
Ιδου και η ειδηση οπως δημοσιευτηκε...

Η απάντηση του Μελισσανίδη στον Λιμ

Καμία πρόθεση να σπάσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΚ δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βαλένθια, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του εκατομμυριούχου, Πίτερ Λιμ.

Η απάντηση του Μελισσανίδη στον Λιμ
«Δεν πουλάει ο Μελισσανίδης στον Λιμ», τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται σε ιστοσελίδα της Βαλένθια αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ζάμπλουτου επιχειρηματία από την Σινγκαμπούρη για εμπλοκή στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η «deportevalenciano.com», γράφει πως στην Ένωση δεν έχουν πρόθεση να «σπάσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο», γεγονός που αποδίδεται στον «Τίγρη». Η ιστοσελίδα κάνει εκτενή αναφορά στην επένδυση του εξωδιοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, από το 2013 και την χρονιά της Γ’ Εθνικής, την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και την προσπάθεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Μάλιστα, τονίζεται πως η οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είναι ευγνώμονες στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κλείνοντας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις, στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν σε κάποιον άλλον δυνατό επενδυτή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ χαρούμενος με το μάνατζμεντ και δεν θέλει κάποια παρέμβαση στην “ομάδα της ζωής του”».

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια: