moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ρε ξεφτυλες δημοσιοκαφροι του SDNA τωρα τι εχετε να πειτε?

Ρε ξεφτυλες δημοσιοκαφροι του SDNA τωρα τι εχετε να πειτε? 


Ρε ΕΣΗΕΑ και ΕΣΡου,θα επεμβεις η θα κανεις ακομα μια φορα την κουνελα? Ακομη μια φορα σας ξεβρακωνουν αυτοι οι ιδιοι που επικαλειστε με ψευδεις ειδησεις οτι δηθεν εστειλαν επιστολη διαμαρτυριας στην UEFA κατα του Ολυμπιακου ριχνοντας λασπη στην ομαδα και τον Προσεδρο Βαγγελη Μαρινακη προσπαθβντας να δημιουργησουν εντυπωσεις θιγοντας υπολειψεις και εκβιαζοντας καταστασεις.
 Το ξεφτυλικι σας εχει ξεπερασει πλεον καθε οριο ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ του SDNA .

 Επικαλειστε το...τουρκικο δημοσιευμα? Σοβαρα? την διασταυρωσατε δημοσιογραφικα με την UEFA την ειδηση? Αντε αντε...ανεβασε ενα σαιτ ενα αρθρογραφημα και το πηραμε και το φερμε στην Ελλαδα για να κανουμε την δουλεια μας?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
Ακομη μια φορα ξεμπροστιαζεστε και ξεφτυλιζεστε αλλα αυτο δεν σας ενοχλει αυτο που σας ενοχλει ειναι να μην χασετε το μεροκαματο που παιρνετε απο τον αφεντικο σας τον Αλαφουζο... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... Αλλα που θα παει? ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.... Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...τρεις και η κακη του μοιρα....

Ιδου και η ειδηση...η μαλλον το...ξεβρακωμα
Δημοσιεύματα με... τεράστια γράμματα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας σε συγκεκριμένα σάιτ, ότι δήθεν η Φενέρμπαχτσε έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA εις βάρος των ελληνικών συλλόγων που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, Μαχμούτ Ουσλού, μίλησε στο gazzetta.gr και δήλωσε άγνοια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα :
«Δεν είναι αληθές αυτό που γράφεται για την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε στείλει καμία επιστολή για καμία ελληνική ομάδα. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην UEFA. Είναι κάτι που δεν ισχύει», ήταν το σχόλιο του Ουσλού.
Το gazzetta.gr στη συνέχεια επικοινώνησε και με τον Τούρκο δημοσιογράφο του «Radyospor», Οζγκούρ Σαντσάρ :
«Από όσο γνωρίζω η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στείλει τέτοια επιστολή στην UEFA, ούτε ποτέ έκανε κάποια νύξη για τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που έχει συμβεί είναι πως κάποια μερίδα οπαδών της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν μεμονωμένα στην UEFA θεωρώντας πως πρόκειται για άνιση μεταχείριση.
Μάλιστα εστιάζουν στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως για να μην παρεξηγηθώ πρόκειται για μία ανεπίσημη κίνηση που δεν σχετίζεται με την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ούτε αποτελεί επίσημη θέση της ομάδας.
Προφανώς αυτό διογκώθηκε από τα media. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από την Φενέρμπαχτσε».
* To γιατί κάποιοι... Έλληνες δημοσιογράφοι έδωσαν τέτοια διάσταση σε ένα ανύπαρκτο θέμα είναι τόσο εύκολο να το καταλάβουμε όσο το τι κάνει... νιάου νιάου στα κεραμίδια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: