moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay» εκλεισε στη Φενέρ ο Μιλιβόγεβιτς

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay» εκλεισε στη Φενέρ ο Μιλιβόγεβιτς

Έκλεισε στη Φενέρ ο Μιλιβόγεβιτς!
Επειδη εχουν δει πολλα τα ματακια μας και τελευταια ειναι της μοδας τα αντιπαλα media να προαναγγελουν μεταγραφες και μετακινησεις ερυθρολευκων ποδοσφαιριστων και μετα να τις διαψευδει ο Ολυμπιακος,κραταμε μικρο καλαθι και απλα περιμενουμε την επισημοποιηση η την διαψευση.οπως συνεβη στην περιπτωση της διαψευσης της ΠΑΕ Ολυμπιακος για Μεδελ και Καστιγιο
Το αναφερουμε για να μην υπαρχουν ...παρεξηγησεις ,προκειται για σεναριο και οχι για τελειωμενη μεταγραφη
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay», η οποία επικαλείται πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, οι Πειραιώτες είπαν «ναι» σε πρόταση 9 εκατ. ευρώ του τουρκικού συλλόγου για την παραχώρηση του Σέρβου μέσου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν απορρίψει κάποιες προτάσεις της «Φενέρ» για τον διεθνή άσο, όμως ο Βίτορ Περέιρα ήθελε πολύ τον Μιλιβόγεβιτς στη νέα του ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου δεν του χάλασε χατίρι.

Η συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, αφορά μόνο τον Σέρβο μέσο και όχι τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τον Πορτογάλο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: